Öğrenciler gençlik merkezlerinde eğitim görmeye devam ediyor

Öğrenciler gençlik merkezlerinde eğitim görmeye devam ediyor

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezinde üniversiteye hazırlanan gençleri, 4’üncü deneme sınavı öncesinde ziyaret etti

Gençlerle sohbet ederek, derslerinde başarılar dileyen Başkan Demirkol, “Gençlerimiz bizim için çok kıymetli bu nedenle onlara ne yapsak azdır” dedi.Haliliye Belediyesi Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezinde üniversiteye hazırlanan 350 öğrenci için bugün 4’üncü deneme sınavı düzenlendi. Deneme sınavı öncesinde de, Başkan Fevzi Demirkol gençleri ziyaret etti. Sınıfları gezerek, sınava hazırlanan gençlere başarılar dileyen Başkan Demirkol, gençler de sohbet etti.Gençlere yönelik çalışmalarının artarak devam edeceğinin altını çizen Başkan Fevzi Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak gençlerin eğitimi ve bilgi çağında geleceğe hazırlanması için çeşitli çalışmalar yapmaktayız. Sırrın ve Bahçelievler bölgelerimizde gece saat 12’ye kadar açık olan kütüphanelerimiz var. Bu kütüphanelerimizde gençlerimizin ders çalışmakta ve ayrıca üniversiteye hazırlık noktasında da, hocalarımızın denetiminde kurslarımız devam etmektedir. Üniversiteye hazırlanan gençlerimize hocalarımız eğitim vermekte ve zaman zaman deneme sınavları yapmaktadır. Bugün de, dördüncü deneme sınavımızı gerçekleştirdik. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu işte emek veren tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Gençlerimizin bizim geleceğimiz olduğu bilinci içerisinde her türlü imkanımızı gençlerimizin eğitimi için seferber edeceğiz. Gençlerimiz bizim için çok kıymetli bu nedenle onlara ne yapsak azdır” şeklinde konuştu.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN