Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ŞUSKİ’ye 2 ödül

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ŞUSKİ’ye 2 ödül

Stratejik Araştırmalar ve Geliştirme Derneği (SAGEDER) tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Güneydoğu Anadolu Bölgesi 3

Su ve Çevre Ödülleri Gaziantep’teki düzenlen törenle sahiplerini buldu.Türkiye genelinde Büyükşehir Belediyeleri, Belediyeler ve Sular İdareleri arasında düzenlenen ödül törenine katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet İnan ve Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürü Hamdi Us, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne takdim edilen ödülleri aldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “En hızlı gelişen Büyükşehir Belediyesi” ödülüne layık görülürken, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ise “En iyi sistem altyapısı” ödülünü aldı.Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi’yi vekaleten katılan Başkanvekili Ahmet İnan, “Şanlıurfa Güneydoğuda gerçekten yıldızı parlayan bir şehir. Geçmişiyle, tarihiyle, kültürüyle, musikisiyle, yemeğiyle, akla gelebilecek her türlü insanı yaşatan vasıflarıyla Şanlıurfa gerçekten bölgemizde, Türkiye’mizde yıldızı parlayan ve büyüyen bir şehir” diye konuştu.

ŞANLIURFA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN