Şanlıurfa’da okul öncesi güvenlik önlemleri artırıldı

Şanlıurfa’da okul öncesi güvenlik önlemleri artırıldı

Şanlıurfa’da yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi okul çevrelerinde, parklarda ve halka açık mekanlarda yapılan asayiş uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 4 kişi gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipleri tarafından il genelinde 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı öncesi, parklar, cafeler ve halka açık alanlarda yapılan asayiş uygulamasına 180 ekip ve bin 211 polis katıldı. Mekanlarda yapılan aramalarda 3 bin 994 kişi sorgudan geçirilerek, aralarında daha önceden aranması bulunan 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca, il genelinde 607 araçta kontrollerden geçirildi. Trafik kurallarına uymayan 13 araca para cezası kesildi. Okul çevrelerinde bulunan iş yerlerine yapılan denetimlerde ise 7 iş yerine para cezası kesildi. Kontroller sırasında şüpheli bir şahıs üzerinde yapılan aramada ise 4 gram esrar maddesi ele geçirildi.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN