Viranşehir Belediyesinden 50 bin kişiye giyim yardımı

Viranşehir Belediyesinden 50 bin kişiye giyim yardımı

Viranşehir’de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardım çalışmalarını aralıksız sürdüren Viranşehir Belediyesi, 50 bin kişiye giyim yardımında bulundu

Belediye Hizmet binasında yeni kurulan Beyaz Masa biriminin koordine ettiği yardım çalışması ile vatandaşlara yardımlar dağıtılmaya başlandı. Sabah saatlerinde giyim yardımını almak için belediye gelen vatandaşlar, Beyaz Masa birimine başvurarak kayıt yaptırdı.Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ömer Çimşit, hedeflenilen 50 Bin kişilik yardımın ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için çalışmaların başlandığını söyledi. Yardımların en kısa sürede vatandaşlara teslim edileceğini belirten Çimşit, “Viranşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında çalışma ve etkinliklerimiz sürecektir. Bu yardım kampanyasına destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.Belediye hizmet binasına gelen vatandaşlar ise yardımlarda emeği geçen Viranşehir Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Arslan Çiftçi, Mahmut Şık, Halef Kete ve Müslüm Demir’e teşekkür etti.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN