Viranşehirli öğrencilerin halterdeki başarısı

Viranşehirli öğrencilerin halterdeki başarısı

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde okuyan öğrenciler, katıldıkları Türkiye Halter Şampiyonasında büyük başarı elde etti

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan 3 öğrenci, okul sporları kapsamında düzenlenen halter şampiyonasında büyük bir başarı elde etti. Şampiyonada Rukiye Kardeşoğlu 75 kiloda, İlknur Erol ise 90 kiloda Türkiye 4’üncüsü olurken Servet Aslan ise 48 kiloda Türkiye 5’incisi oldu.Halter Şampiyonasında başarıyla dönen öğrencileri tebrik eden Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş,” Öğrencilerimizin elde ettikleri başarı bizlere azmin elinden hiçbir şeyin kurtulamadığını kanıtladı. Elde ettikleri başarıdan dolayı bizleri onurlandıran öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum ”şeklinde konuştu.

ŞANLIURFA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN