Yaz konserleri Grup Dama ile devam etti

Yaz konserleri Grup Dama ile devam etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ’Yaz akşamları etkinlikleri’ Grup Dama grubunun gerçekleştirdiği konser ile devam etti

Sosyal Belediyecilik ilkesi kapsamında birçok proje hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, başlattığı yaz akşamları etkinleri kapsamında her hafta açık hava yaz sinemaları ve sıra gecesi konserleri düzenliyor. Bu kapsamda 11 Nisan Şehir Parkı Amfi alanında engelli bireylerin de içinde yer aldığı Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Grup Dama sahne aldı.Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 2 saatlik konser büyük beğeni alırken, söylenilen şarkılara gelen konuklar da eşlik etti.Öte yandan, 16 Eylül gecesine kadar sürecek olan konserler, bir birinden farklı gösterilere ve konserlere sahne olacak.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN