‘Şarkı sizin’ dedi iki milyon dinledi

‘Şarkı sizin’ dedi iki milyon dinledi

Türk pop müziğinin ‘Minik Serçe’si Sezen Aksu’nun cuma günü YouTube kanalında paylaştığı ‘Ben de Yoluma Giderim’ şarkısını iki günde iki milyon kişi dinledi. Sanatçının hayranları şarkıya binlerce yorum yaparak, beğenilerini dile getirdiler.

SALİHA SULTAN

Sezen Aksu, sözleri kendisine ait olan fakat farklı müzisyenlerin seslendirdiği fenomen parçalarına yeniden hayat verdiği ‘Demo 2’ projesinde hayranlarına sürpriz yaptı. Minik Serçe, cuma günü yeni parçası ‘Ben de Yoluma Giderim’i YouTube internet kanalından hayranlarıyla paylaştı.

Şarkıyla paylaştığı metinde “Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Buyurun size cover yerine, sıfır şarkı! Kompozisyon Erman Arda’nın.

Fikir vermesi açısından biraz daha düzenlemeye evrilmiş olarak tasarlandı ama siz tamamen farklı da düşünebilirsiniz. Bildiğiniz üzere yasaksız bölgeyim ben” ifadelerini kullandı.Aksu, şarkıyla birlikte genç müzisyenlere destek olmak adına şarkının, tüm nota ve altyapılarını da paylaştı. “Şarkı an itibarıyla sizin! Çalın, söyleyin, düzenlemesini değiştirin, YouTube’da veya sosyal mecralarınızda paylaşın.

Belki bir yerlerde gizli bir yetenek ile bu şarkı buluşur, bize bambaşka olarak geri gelir. Kim biling?” diyerek şarkıyı gençlere teslim etti. Şarkının sözleri ve müziğinin yanı sıra, şarkı sözlerinin yol, cadde levhalarına yazılı olduğu klibi de sanatçının hayranlarının büyük beğenisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN