Alevlerle boğuşan Antalya için yeni uyarı: Bu saatlerde dışarı çıkmayın!

Alevlerle boğuşan Antalya için yeni uyarı: Bu saatlerde dışarı çıkmayın!

Alevlerle boğuşan Antalya için yüksek sıcaklık uyarısı geldi. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde seyrettiği bölgede, sıcak hava 6 Ağustos'a kadar sürecek. Yetkililer, 11.00-16.00 saatleri arasında yaşlı, çocuk ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların dışarı çıkmamalarını istedi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya için yüksek sıcaklık uyarısında bulundu.

Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nin açıklamasına göre, Antalya'nın kıyı kesimlerinde yüksek hava sıcaklıkları etkili oluyor. Günün en yüksek sıcaklıklarının Antalya'da 40-43 derecelerde seyredeceği tahmin ediliyor.

6 AĞUSTOS'A KADAR SÜRECEK

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde seyrettiği bölgede, yüksek sıcaklıkların 6 Ağustos'a kadar sürmesi bekleniyor.

VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Sıcak hava nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yaşlı, çocuk ve kronik rahatsızlığı bulunanların dışarı çıkmamaları istendi.

Vatandaşlar, sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN