İstanbul sağanağa teslim! Adliyeyi su bastı

İstanbul sağanağa teslim! Adliyeyi su bastı

İstanbul'u etkisi altına alan sağanak nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağışın şiddetli olduğu yerlerde bazı ev ve iş yerlerini su basarken, Başakşehir'de istinat duvarı çöktü. Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nin en üst katındaki giderlerin patlamasıyla su alt katlara indi. Trafik yoğunluğu ise yüzde 74'e çıktı.

İstanbul'un Şişli, Beyoğlu, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Arnavutköy, Sultangazi, Zeytinburnu ve Fatih ilçeleri sağanağa teslim oldu. Yoğun sağanak nedeniyle vatandaşlar, dükkanlara, otobüs duraklarına ve binaların tentelerinin altına sığındı.

BAŞAKŞEHİR'DE İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ

Taksim Meydanı'nda birçok kişi yağmura hazırlıksız yakalandı. Vatandaşlar duraklara ve iş yerlerine sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı. Yağış nedeniyle bazı yollar ve caddelerde su birikintileri oluştu, trafikte seyir halindeki araçların sürücüleri de ilerlemekte zorluk çekti. Yağışın şiddetli olduğu yerlerde bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Başakşehir'de istinat duvarı çöktü.

ÇAĞLAYAN ADLİYESİ'Nİ SU BASTI

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nin en üst katındaki giderlerin patlamasıyla su alt katlara indi. Alt katlarda biriken su, temizlik görevlilerince silinerek alınıyor. Patlayan giderler de tamir edilmeye çalışılıyor.

Eyüp'te, bazı yolları bu basması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Esenler'deki 15 Temmuz Şehitleri Otogarı'nın önündeki yolda birikin su nedeniyle sürücüler ilerlemekte zorluk çekti.

Bayrampaşa'da 3 gün önceki yağışta su basan Maltepe alt geçidi yine suyla doldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri de yolu kapatarak, önlem aldı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU

Yağış nedeniyle kentin bir çok noktasında trafik yoğunluğu yaşanıyor. İBB Trafik Yoğunluk Haritası'na göre kentti trafik yoğunluğu yüzde 74'e çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN