Yangında can pazarı! Balkondan atlamak istedi

İstanbul Fatih'te 6 katlı bir binanın 5'inci katındaki dairede çıkan yangında can pazarı yaşandı. Alevlerin arasında kalan kişi balkondan aşağıya atlamak istedi. Çevredekilerin uyarısıyla atlamaktan vazgeçen şahıs itfaiye tarafından kurtarıldı.

Fatih Aksaray Mahallesi'ndeki 6 katlı binanın 5'inci katında yer alan bir dairede, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

BALKONA ÇIKARAK AŞAĞIYA ATLAMAK İSTEDİ

Dairede mahsur kalan 3 kişiden biri balkona çıkarak aşağıya atlamak istedi. Çevredekiler bu kişiye atlamaması için seslendi. Yaralı kişi balkon korkuluklarına çıkmak istediği sırada itfaiye geldi.

fatihte-balkonda-can-pazari-1-9823-dhaphoto3.jpg

İtfaiye merdiven uzatarak mahsur kalan kişiyi kurtardı. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, dairede mahsur kalan toplam 3 kişiyi kurtardı. Dumandan etkilenen 3 kişi sağlık ekiplerinin ambulansta yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

fatihte-balkonda-can-pazari-2-7268-dhaphoto1.jpg

Yangın nedeniyle binanın yan tarafındaki bir otelde kalan müşteriler de güvenlik amacıyla dışarıya çıkarıldı.

fatihte-balkonda-can-pazari-2-7268-dhaphoto10.jpg

'ÇIĞLIKLARI DUYDUM'

Sokakta esnaf olan Doğan Başçı, “Yukarıdan bağırma sesleri duydum. Baktığımda, alevleri gördüm. Hemen video kaydı aldım. Çığlıkları duyunca 110'u aradım. Hemen geldiler. Bir tanesi kurtarıldı, bir kişiyi de hastaneye kaldırdılar. İnşallah, durumları iyidir. İçeriden 2-3 kişinin sesi geliyordu" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN