5 yaşında Kur’an okumayı öğrendi

5 yaşında Kur’an okumayı öğrendi

Siirt Bahçelievler Mahallesi Ensar Camiinde faaliyet gösteren Kur’an kursu, eğitim-öğretim faaliyetleri devam ediyor

Kursa giden ve Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen 5 yaşındaki Muhammed Tahir Gökmen Kur’an-ı güzel okumasıyla herkesi duygulandırdı.

Kur’an kursunda öğrenim gören çocuklara dini eğitimlerin yanı sıra güzel davranış yöntemleri eğitimi de verildiğini söyleyen Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok, 5 yaşındaki Muhammed Tahir Gökmen’in bu yaşta Kur’an-ı Kerim’i okumasının kendilerini duygulandırdığı gibi çocuklara da örnek olduğunu söyledi. Altıok, “Kur’an-ı Kerim’i çocuklara sevdirmek, değerler eğitimi ile birlikte faydalı, güzel ahlaklı bireyler yetiştirmek için kurslarımız devam ediyor. Geçtiğimiz yıla oranla bu sene daha fazla öğrenci Kur’an-ı Kerim öğreniyor. Anne babalar çocuklarını sokaklara değil de yaz kurslarına göndererek zamanlarını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlıyor” dedi.

SİİRT/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN