AK Parti Kadın Kolları üyeleri yoksulların sofrasına konuk oldu

AK Parti Kadın Kolları üyeleri yoksulların sofrasına konuk oldu

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezince düzenlenen “Bereketi Paylaşalım, İyilikte Buluşalım” projesi kapsamında Siirt Kadın Kolları üyeleri, muhtaç ailelerin sofrasına konuk oldu

İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve beraberindeki yönetim kurulu, Barış Mahallesi, Yenimahalle, Ulus ve Kooperatif mahalleleri başta olmak üzere tespit ettikleri yardıma muhtaç ailelere önceden haber verdikten sonra iftarda sofralarına konuk oluyor. Proje kapsamında her akşam bir eve misafir olduklarını ifade eden Başkan Nurten Temiz, “Genel merkezimizin başlattığı proje ile bizlerde maddi durumu iyi olmayan ailelerimize moral anlamında yanlarında olarak, aynı sofrada yemek yiyoruz. Ailelerimize Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Kadın Kolları Başkanımızın ve İl Başkanımızın selamlarını iletiyoruz. Gruplar halinde bir günde farklı mahallelerde de ailelerimizin yanında oluyoruz. Çalışmalarımızın ramazan ayı boyunca devam edeceği belirtmek istiyorum” dedi.

SİİRT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN