AK Parti’de Çalapkulu ile yola devam kararı alındı

AK Parti’de Çalapkulu ile yola devam kararı alındı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti genel merkezinin aldığı nihai karar doğrultusunda, şahsıyla yola devam etme kararı alındığını açıkladı

Çalapkulu, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, 2,5 yıldan bu yana görev yaptığını, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın yeni dönemde de kendisiyle yola devam etme kararı aldığını söyledi. Çalapkulu, "Yeni süreçte şahsımla devam kararı dün akşam tarafıma bildirildi. Bu süreçte şahsıma gösterilen teveccühten dolayı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan başta olmak üzere, başbakanımıza, teşkilat başkanımıza ve bu süreçte desteğini esirgemeyen Siirt milletvekili Yasin Aktay ile Siirtlilere şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Bizler AK Parti teşkilatları olarak 2019 seçimlerine hazırlıklı olmak durumundayız. Teşkilatlanma noktasında ciddi bir yapılanmaya gidiyoruz. Bu süreçte devamlı sahada olan ve devamlı halkla iç içe, halkın sorunlarına çözüm üreten, Siirt için projeler üreten bir teşkilat olacağız. Vekilimizle, ana kademe yönetimle, kadın ve gençlik kollarımız ile belde yönetimimiz ile tam bir uyum içinde çalışacağız. İnşallah bunu yakın zamanda göreceksiniz. Biz siyasi hayatımızı halkımıza borçluyuz. Onlar olmasa biz bu makamlarda olmayız. Bunun en güzel örneği 15 Temmuz gecesi yaşanan birlikteliktir. Bu halkın hem ülkesine hem cumhurbaşkanına sahip çıkması o dirayeti olmasa idi biz bugün buralarda olmamış olacaktır" dedi.Yeni süreçte 2019 seçimlerine odaklanacaklarını ve bu süreçte yeni bir yönetim değişikliğine gidileceğini de dile getiren Çalapkulu, geçmişe takılmadan, hiçbir şekilde geçmişte yaşanan tartışmaları dile getirmeden 2019 seçimlerinde Siirt’te ezici çoğunlukta oy almaya kendilerini adayacaklarını sözlerine ekledi.

SİİRT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN