Arfin’e destek açıklaması

Arfin’e destek açıklaması

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Gazi Aileleri Federasyonu üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na destek açıklamasında bulundu

Mehmetçiğe destek için bir araya gelen dernek üyeleri, Afrin’e gitmek için her daim hazır olduklarını belirtti. Yıllarca teröre karşı Mehmetçikle omuz omuza mücadele ettiklerini aktaran dernek başkanı İsmail Şehitoğlu, Türk ordusunun Afrin’de PKK ve PYD başta olmak üzere terör unsurlarına karşı ülkenin güvenliği için başlattığı operasyonu canla başla desteklediklerini söyledi.Afrin başta olmak üzere Suriye’nin her yerinde tüm terör unsurlarına karşı şehit aileleri olarak Mehmetçiğin yanında mücadele etmeye hazır olduklarını aktaran Şehitoğlu, "Kahraman ordumuz bir kez daha tarih yazacak. Biz de her daim Mehmetçiğimizin yanında aziz milletimizin emrindeyiz. Allah ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.

SİİRT/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN