Bilal Erdoğan Siirt’te

Bilal Erdoğan Siirt’te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı Siirt İl Temsilciliğinin açılışına katılmak üzere Siirt’e geldi

Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı Siirt İl Temsilciliğinin açılışına katılmak üzere Siirt’e geldi. Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Hüda-Par İl Başkanı Behçet Sevgili ve diğer yetkililer tarafından Siirt-Kurtalan karayolundaki bir otelin önünde karşılanan Erdoğan, daha sonra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.Siirt Valiliğini ziyaret edip, Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilciliği’nin açılışına katılacak olan Erdoğan, saat 13.30’da Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesi’nde "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa" konulu bir konferans verecek.

SİİRT/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN