"Geleceğe ancak güçlü ekonomi ile varabiliriz"

"Geleceğe ancak güçlü ekonomi ile varabiliriz"

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, huzurlu geleceğe ancak güçlü bir ekonomiyle varılabileceğini söyledi

Millet olarak, birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir Kurban Bayramının idrak edileceğini belirten Kuzu, "Bayramlar milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, müreffeh ve huzurlu geleceğe ancak, güçlü bir ekonomi ve genç eğitimli iş gücümüzle varabilir, sıkıntıları aşabilir ve hak ettiğimiz yere ulaşabiliriz. Bu duygular ile Kurban Bayramının bölgemize ve ülkemize barış, huzur ve istikrarı getirmesini diler, Siirt iş dünyası olarak Siirt halkının ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum" dedi.

SİİRT/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN