Gurbetçi kadından Siirtli yoksullara ayakkabı yardımı

Gurbetçi kadından Siirtli yoksullara ayakkabı yardımı

Hollanda’da yaşayan gurbetçi bir kadın, sosyal medya üzerinde başlatılan “Gönül Köprüsü” projesi çerçevesinde Siirtli yoksul ailelere 30 çift ayakkabı gönderdi

Siirt’te sosyal medya üzerinden başlatılan “Gönül Köprüsü” projesi kapsamında çocukların üşümemesi için çağrıda bulunan Türkiye Omurilik Felçler Siirt İl Temsilciliğinin çağrısına Hollanda’da yaşayan hayırsever bir kadın kayıtsız kalmadı. İsmini açıklamayan hayırsever kadın, kendisiyle temasa geçen Türkiye Omurilik Felçler Siirt İl Temsilciliğine 30 çift ayakkabı gönderdi.Projeye yurt içinden olduğu gibi yurt dışından da destek bulduklarını belirten İl Temsilcisi Barış Amcalar, “Yaptığımız çağrıya duyarsız kalmayan bir hayırsever, öğrencilerimizin sevincine ortak oldu. Hollanda’da yaşayan hayırsever kadın, çocuklar üşümesin diye 30 çift ayakkabı gönderdi. Biz de bugün 80. Yıl İlköğretim Okulunda okuyan öğrencilere gelen botları getirterek dağıttık. Ayakkabılarını alan öğrencilerin mutluluğu anlatılmaz bir duygu yaşattı bizlere. Çok şükür sosyal medya üzerinden yaptığımız çağrılara daha güzel cevaplar geliyor. İnşallah bu güzel davranış başkalarına da örnek olur. Burada ihtiyaç sahibi çocuklarımız çok fazla, herkesin bu gönül köprüsüne ortak olmasını istiyorum" dedi.Okul Müdürü Abdulhakim Demir ise, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Hollanda’da yaşan hayırsever bir vatandaşın göndermiş olduğu botlar bugün okulumuzda öğrencilerimize dağıtıldı. Botlarını alan öğrencilerin sevinçleri bizleri çok duygulandırdı. Öğrencilerimize bu sevinci yaşatanlara teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

SİİRT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN