Kitap okuyana, çay ve kahve bedava

Kitap okuyana, çay ve kahve bedava

Siirt’te Gençlik Sosyal Gelişim Derneğince hayata geçirilen “Hayal et kafe” projesi çerçevesinde, kafede kitap okuyana ücretsiz çay ve kahve ikram edilecek

Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Siirt Gençlik Sosyal Gelişim Derneği tarafından hayata geçirilen "Hayal et kafe” projesinin açılış töreni düzenlendi. İlim, Spor, Kültür, Araştırma Vakfı’nda (SİSKAV) düzenlenen törene, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.Açılışta konuşan Siirt Milletvekili Aktay, kentin 6-7 Ekim Kobani gösterilerinde çok acı olaylara tanık olduklarını, bilhassa kamu binası, okul ve kütüphane yakıldığını söyledi. Bir ülkenin başına gelebilecek en büyük felaketlerden birinin o ülkenin kitaplarına, kültür birikimine yönelik yapılacak barbarca saldırı olabileceğini dile getiren Aktay, kentte yeni bir kütüphanenin inşa edileceğini ifade etti.Siirt Gençlik Gelişim Derneği Başkanı Emir Özorpak ise yıllardır hayalini kurduğu projenin hayata geçmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas’ın dua okumasının ardından kafenin açılış kurdelesi kesildi. Proje kapsamında kitap okumaya gelen davetlilere ücretsiz çay ve kahve ikram edilecek.

SİİRT/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN