Köylülerden Dicle Elektrik’e teşekkür

Köylülerden Dicle Elektrik’e teşekkür

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Ormandalı köyü sakinleri, Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Siirt il Müdürlüğünü ziyaret ederek, köylerine yapılan enerji yatırımlarından dolayı teşekkür etti

Kurumda gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Müdür Naci Obut’un yanı sıra Pervari İşletme Yöneticisi Servet Tekin Kutlu da hazır bulundu. Enerji şirketinin yöneticilerine köylerindeki elektrik altyapısının güçlendirilmesinin yanı sıra aydınlatama çalışmalarından dolayı teşekkür eden Ormandalı köyü sakinleri, yapılanların ardından enerji sıkıntılarının kalmadığını söyledi. Dicle Elektrik’in hizmet anlamına üzerine düzeni yaptığını, bu nedenle kendilerinin de geçmişe ait elektrik borçlarını da ödemek istediklerini bildiren köylüler, bunun için uzlaşmak ve elektrik borcu olmayan bir köy olarak anılmak istediklerini bildirdi.

SİİRT/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN