Kurtalan belediyesinden örnek davranış

Kurtalan belediyesinden örnek davranış

Siirt’in Kurtalan İlçe Belediye Başkanlığı tarafından 2014 yılından beri engelli vatandaşlara yönelik düzenlenen ’Engelsiz Yaşam’ kampanyası kapsamında her ay belediyenin bütçesine göre birer, ikişer veya üçer adet akülü tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor

Belediye Başkanı Nevzat Karaatay engelli vatandaşlara özel ilgi gösterdiğini, onların talep ve ihtiyaçlarını anında yerine getirdiğini söyledi. Belediye hizmet binasında düzenlenen törenle Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay tarafından 82. akülü tekerlekli sandalye 25 yaşındaki bedensel engelli Halil Demirhan ve Mumine Uluşık adındaki engelli vatandaşa verildi. Tören esnasında açıklama yapan Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, "Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Gönül isterdi ki bütün engelli vatandaşlarımıza katkıda bulunalım ama bizde elimizdeki imkanlarla onlara destek verme ve onları mutlu etme çabasındayız. 82. kez akülü tekerlekli sandalye veriyoruz. Bu çalışmalarımızdan dolayı Türkiye genelinde ödüllendirildik. Gurur duyuyoruz” dedi.Başkan Karaatay engelli vatandaşlara bir nebze olsun yardımcı olmalarının kendilerini sevindirdiğini söyledi. Kurtalan Belediye başkanlığı olarak sadece Kurtalan ilçe sınırlarında değil, Pervari, Eruh, Baykan’da da kendilerine ulaşan engelli vatandaşlara her zaman destek olduklarını dile getiren Başkan Karaatay, bu desteklerden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.Engelli genç Halil Demirhan ise kendilerine akülü araba yardımında bulunan Başkan Karaatay’ya teşekkür etti. Engelli genç kız Mumine Uluşık’ın sevinçli anları ise görenleri duygulandırdı.

SİİRT/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN