Pervari TEGV’de eğitim semineri düzenlendi

Pervari TEGV’de eğitim semineri düzenlendi

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nda (TEGV), "Eğitiminde Öğretim Sürecinin Yönetimi, İlkeleri Yöntemler ve Uygulamalar" konulu seminer düzenlendi

Pervari’de eğitime verdiği destekle halkın sevgisini kazanan TEGV Pervari Öğrenim Birimi, eğitim çalışmalarına bir yenisini ekledi. İlçede çoğunluğunu gönüllü öğretmenlerin oluşturduğu çeşitli meslek guruplarından 48 gönüllüye eğitim semineri seminer verildi. TEGV binasında düzenlenen Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıddık Çakan, TEGV Pervari Birim Yöneticisi Mehtap Uras ve gönüllü eğitimciler katıldı.Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Akman Erkılıç’ın verdiği seminerde; eğitiminde öğretim sürecinin yönetimi, İlkeleri ve çeşitli eğitim uygulamaları ile ilgili bilgiler verildi. Seminer sonunda konuşan TEGV Pervari Birim Yöneticisi Mehtap Uras, İlçe Kaymakamı Hakan Şeker’e, Doç. Dr. Turan Akman Erkılıç’a ve seminere katılan gönüllü eğitimcilere teşekkür etti. Uras, ilçede eğitim ve öğretime destek olamaya devam edeceklerini belitti.Seminerin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayan Kaymakam Şeker ise Doç. Dr. Turan Akman Erkılıç’a gün anısına bir plaket sunarak, teşekkür etti.

SİİRT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN