Pervari’de halı saha futbol turnuvası yapıldı

Pervari’de halı saha futbol turnuvası yapıldı

Siirt’in Pervari Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kurumlar arası ’Kaymakamlık Kupası Halı Saha Turnuvası’ Devlet Hastanesi ile Beğendik Belediyesi arasında oynanan final maçı ile sona erdi

Yoğun ilgi gösterilen final maçına, Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belde Belediye Başkan Vekilli Hakan Şeker, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, kurum amirleri, kamu çalışanları ve çok sayıda vatandaş izledi. Pervari Belediyesi’ne ait spor kompleksinde saat 19:00’da başlayan maçı Pervari Devlet Hastanesi, Beğendik Belediyesi’ni 3-2 yenerek şampiyon oldu. 12 takımın iştirak ettiği Kaymakamlık Halı saha turnuvasında, Pervari Devlet Hastanesi birinci olurken, Beğendik Belediyespor ikinciliği, üçüncülüğü de İlçe Jandarma Komutanlığı kazandı. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve hediyelerini Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve diğer protokol üyeleri verdi.Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayan İlçe Kaymakamı Hakan Şeker, turnuvanın ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellerin kaynaşmasını, sporun dostluğunu, kardeşliğini, en önemlisi birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlendiğini söyledi.

SİİRT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN