Şehit Hayrettin Dindar’ın ailesine taziye ziyareti

Şehit Hayrettin Dindar’ın ailesine taziye ziyareti

Siirt Valisi Ali Fuat, Kuzey Irak’ın Kani Rash bölgesinde bölücü terör örgütü PKK’nın hain saldırısında şehit olan sözleşmeli er Hayrettin Dindar için şehidin babası Akif Dindar’a taziye ziyaretinde bulundu

Vali Atik, beraberinde AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Tugay Komutan Yardımcısı Albay Oğuzhan Pehlivan ve diğer yetkililerle, Şirvan’ın Ormanbağı köyünde kurulan taziye çadırında şehit ailesinin acılarını paylaştı. Taziye çadırında vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Vali Atik, “Hepimiz bir milletiz. Biz yeri geldiği zaman hepimiz Kürt olacağız, Türk olacağız, Arap olacağız, Çerkez olacağız, nasıl İstanbul fethedilirken hepimiz bir millettik, Türktük, nasıl Selahaddin-i Eyyubi Kudüs’ü feth ederken hepimiz Kürttük, nasıl İspanya’nın fethinde hepimiz Araptık, işte bizler bu anlayışa sahip olduğumuz zaman bizim önümüzü kimse tutamaz. Bizler vatanımızı, bayrağımızı ve ülkemizi seveceğiz. Ülkemizde yaşayan her etnik kökenden insanlarımızı seveceğiz, kucaklayacağız. O insanların da bu ülkenin asli ve kurucu unsuru olduğunu kabul edeceğiz ve hepimiz birlik içinde kucaklaşacağız. Her türlü fitneyi de hep birlikte bertaraf edeceğiz” dedi.Siirt Milletvekili Aktay da, şehitlik mertebesinin yüce bir mertebe olduğunu belirterek, şehit ailesine başsağlığı ve taziyelerini iletti.

SİİRT/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN