Siirt Belediyesinden halk günü toplantısı

Siirt Belediyesinden halk günü toplantısı

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve birim amirlerinin katılımıyla Barış Mahallesi sakinleriyle halk toplantısı düzenlendi

Bir taziye evinde düzenlenen toplantıda mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Taşkın, kente ait genel sorunları görüşüp, değerlendirmek ve çözüm üretmek için burada bulunduklarını söyledi. Toplantıda vatandaşlardan gelen talep ve şikayetler dinleyen Başkan Taşkın, “Bizi devletimiz vatandaşlarımıza hizmet etmek için görevlendirdi. Bizler sizlere hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz. Siirt’in binlerce yıllık tarihiyle, 3 dilli ve onlarca kültürün bir arada yaşadığı, 100’lerce yıldır kardeşliğin bayraktarlığını yapmış bir şehir burası. Onun için buralara hizmet etmek bir şanstır, buralarda görev yapmak şereftir ben o şerefi layıkıyla yapmaya çalışıyorum. Siirt’te bir birliktelik sağlamaya çalışıyoruz, şehir tek yürek atarsa hep birlikte hareket edilirse hizmette geliyor, huzurda geliyor, güzelliklerde geliyor. Neticede tüm arkadaşlarımız Siirt’te hizmetlerin en iyi noktada olması için çalışıyor. Bu hem devlete hem de vatandaşa olan borcumuz ve aynı zamanda da görevimiz. Hedefimiz her anlamda daha iyi bir Siirt. Burada konuşulan konuların, dile getirilen sorunların, çözüme kavuşturulması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.Halk günü görüşmesinden çıkan vatandaşlar ise uygulamanın çok memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, sorunlarıyla anında ilgilenilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtip, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkür etti.

SİİRT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN