Siirt’te 14 ekiple okul önünde uygulama yapıldı

Siirt’te 14 ekiple okul önünde uygulama yapıldı

Siirt’te ’Güvenli Okullar Projesi’ kapsamında; okullar çevresi, internet kafeler, çay salonları, bilardo salonları, metruk binalar ve umuma açık yerlerde; uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin önlenmesine yönelik İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay’ın koordinesinde 14 ekip ve 66 personel ile uygulama gerçekleştirildi

Siirt Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bu tür uygulamaların sürekli olarak devam edeceği belirtildi. Açıklamada, "Yapılan uygulamada toplam 130 şahsın kaba üst araması ve Genel Bilgi Toplama sorgusu yapıldı. Yapılan aramalarda 1,72 gram kubar esrar tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. 2 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmaktan işlem yapıldı. İlimiz genelinde mevcut olan huzur ve güven ortamının korunması amacıyla bu tür operasyonel faaliyetlere zaman ve yer ayrımı yapılmaksızın devam edilecektir. Suç ve suçlu ile mücadelede yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i aramaları büyük önem arz etmektedir" denildi.

SİİRT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN