Siirt’te 400 öğrenciye Mevlid-i Nebi aşı dağıtıldı

Siirt’te 400 öğrenciye Mevlid-i Nebi aşı dağıtıldı

Siirt’te Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Molla Halil İmam-Hatip ortaokulu öğrencilerine pilav, kavurma, ayran ve tatlıdan oluşan “Mevlid-i Nebi Aşı” dağıtıldı

Mevlid-i Nebi Haftası kutlamaları çerçevesinde Molla Halil İmam-Hatip ortaokulunda öğrenim gören 400 öğrenciye Mevlid-i Nebi yemeği dağıttıklarını söyleyen Siirt İl Müftü Vekili Muhammed Özdemir, Biz de çocuklarımıza, gençlerimize hem ikram olsun hem de bugünün sevincine ortak etmek için hayır sahiplerimiz tarafından organize edilen yemeği ikram ettiklerini söyledi. Özdemir, “Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı, güzel ahlaklı ve vatansever bireyler olarak yetişmesine her zaman destek verdiklerini bu hafta vesilesi ile bu etkinliği bu okulda gerçekleştirdik” dedi.

SİİRT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN