Siirt’te eskiyen içme suyu hatları yenileniyor

Siirt’te eskiyen içme suyu hatları yenileniyor

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (SİSKİ) bünyesinde 2017 yılı hizmet programı kapsamında başlatılan içme suyu yenileme çalışmaları başladı

İçme suyu şebekelerindeki sorunların giderilmesi, vatandaşa temiz ve kesintisiz içme suyu sağlamak için Siirt genelinde çalışmalar sürdürülüyor. Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince, vatandaşların içme suyunda mağduriyet yaşamamaları için program dahilinde yenilemeler yapılıyor. Yenileme çalışması kapsamında Kooperatif Mahallesi 1741. Sokak bölgesindeki içme suyu hatlarını yeni borularla değiştiriyor. Çalışmalar hakkında SİSKİ Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İl genelinde birçok bölgede içme suyu çalışması gerçekleştiriyoruz. Kooperatif Mahallesi bölgesi de bunlardan biri. Ekiplerimiz iş yerlerinin ve bölge halkının ihtiyacını karşılamakta zorlanan içme suyu hatlarını daha büyük çapta borularla değiştiriyor” denildi.Açıklamada, SİSKİ Müdürlüğünün, şehrin muhtelif yerlerinde kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı gibi altyapı çalışmalarına devam ettiği belirtilerek, 2017 yılı içerisinde programa alınan bütün altyapı çalışmalarının devam edeceğini bildirildi.

SİİRT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN