Siirt’te park ve bahçelerden bakım ve onarım çalışmaları

Siirt’te park ve bahçelerden bakım ve onarım çalışmaları

Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kentte bulunan parklarda yenileme çalışması, refüjlerde çiçeklendirme, yabani otların temizliği ve görüntü kirliliğine neden olan yapılarda boyama çalışması gerçekleştiriliyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri refüjlerde gelişi güzel gelişim gösteren otlara yönelik tıraşlama çalışması başlattı. Kötü görünüm gösteren otlar ekiplerce, kesilerek güzel ve hoş bir görünüm sağlanıyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklardaki zararlı otları temizleme çalışmalarının yanı sıra görüntü kirliliğine neden olan yapılarda ise boyama çalışması yapıyor. Kentin dört bir yanında çiçek dikimine yaz-kış devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park, bahçe, kavşak, meydan ve yol kenarlarını çiçekler ve ağaçlar ile süsleme çalışmalarına devam ediyor.Öte yandan kentte bulunan parklarda ise bakım ve onarım çalışması başlatan ekipler çalışmaların devam edeceğini belirttiler.

SİİRT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN