Siirt’te yeni iş atölyesi yapılıyor

Siirt’te yeni iş atölyesi yapılıyor

Siirt’te yaklaşık 50 yıldır hizmet veren ve ekonomik ömrünü dolduran İl Özel İdaresi iş atölyesi yıktırılarak, 2 bin metrekare alanda üzerine modern ve ihtiyaca cevap verecek yeni atölye yapımına başlandı

Kurulacak iş atölyesi içinde takımhane, ağırşase, lehimhane, kaporta boya, hafif şase, kompresör, güç odası gibi birimlerle birlikte çalışanlar için soyunma odaları, abdesthane, mescit ve kantin gibi eklentiler de yer alacağını söyleyen İl Özel idaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat İş Atölyesi’nin iki ay içinde tamamlanacağını belirtti. Canpolat, “Yaklaşık 50 yıldan beri kullanılan iş atölyesinin nerdeyse kullanılamaz hale geldi. İşçilerin zor şartlar altında çalıştıklarını ve yeni iş atölyesine acil gereksinim duyulması üzerine 2 bin metrekare alan üzerinde modern iş atölyesi inşaatına başlandı. İnşallah atölyemiz eklentileri ile birlikte 2 ay içinde tamamlanacaktır” dedi.

SİİRT/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN