Takdir ve teşekkür getirene bedava tıraş

Takdir ve teşekkür getirene bedava tıraş

Siirt’te Kuaförlük yapan Uğur Toprak, 2016-2017 eğitim öğretim yılında takdir ve teşekkür alacak olan öğrencileri bedava tıraş etme kararı aldı

Kooperatif Mahallesi’nde kuaför esnafı olan Toprak, eğitime destek amacıyla Siirtli öğrencileri başarıya daha fazla teşvik etmek için takdir ve teşekkür belgesi getiren her öğrenciyi iş yerinde ücretsiz tıraş edeceğini söyledi. Toprak, "Eğitime bizim de bir katkımız olsun istedik. Bu çalışmayı her yıl yapmayı planlıyorum. Öğrencileri başarıya teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Nitekim iş yerinin camına ’eğitime destek için teşekkür ve takdir getiren ilk ve orta okul öğrencilerini ücretsiz traş ediyoruz’ diye yazı astık. Astığımız yazı yoldan geçenlerin dikkatini çekiyor. Karnelerin dağıtıldığı gün bir yoğunluk olmasını bekliyoruz" dedi.

SİİRT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN