TEOG başarısının arkasından rehber öğretmeni çıktı

TEOG başarısının arkasından rehber öğretmeni çıktı

Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Maden köyünde TEOG’dan Türkiye 1’incisi olan 14 çocuklu ailenin kızı olan Esma Açıkça’nın başarısının arkasında rehber ve sınıf öğretmeni Selma Karataş ve diğer öğretmenleri çıktı

Esma’nın TEOG’dan aldığı başarının kendilerini mutlu ettiğini belirten sınıf ve rehber öğretmeni Selma Karataş, düzenli bir çalışma sonucu başarıyı yakalayan Esma’nın, okuldaki başarısının yanında davranışları, hal ve hareketleriyle de örnek bir öğrenci olduğunu söyledi. Karataş, özel bir eğitim almadan kalabalık bir ailede geceleri düzenli çalışma sonucu bu başarıyı yakaladığını, öğretmenlerin Esma’yı motive etme noktasında büyük fedakârlık yaptığını, Maden köyünün gururu olan Esma’yı ilerde büyük yerlerde görmek istediklerini aktardı.

SİİRT/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN