Ticaret Sicil Gazetesi bedeli Siirt TSO’da tahsil edilebilecek

Ticaret Sicil Gazetesi bedeli Siirt TSO’da tahsil edilebilecek

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Ticaret Sicil Gazetesi bedelinin artık odalarında tahsil edilebileceğini ifade etti

Ticaret Sicil Gazetesi bedelinin Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’nda tahsil edilebileceğini söyleyen Başkan Güven Kuzu, “Üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak için çalışmalara başladık. Daha önce Ticaret Sicil Harçlarının ve Rekabet Kurumu payının odamız tarafından tahsil edilmesine başlanmasıyla şimdi de Ticaret Sicil Gazetesi bedeli odamız tarafından tahsil edilebilecek. Türkiye Odalar Borsalar Birliği başta olmak üzere ilgili kurumlarla görüşmeler yaptık ve Siirt TSO olarak yapmış olduğumuz çalışmalar meyvesini verdi. 12 Şubat 2018’den itibaren artık tüm işlemler tek durak ofis konumunda bulunan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılacak. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

SİİRT/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN