Yumurta festivali düzenlenecek

Yumurta festivali düzenlenecek

Siirt’in geleneksel etkinlikleri arasında bulunan Yumurta festivali (Şehr-ıl bayf), bu yıl da Siirtlilerin yoğun olarak yaşadığı Yalova’da kutlanacak

Yumurta festivalinin Yalova, Siirt, Bursa, İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir Siirtliler derneklerinin ortak organizasyonuyla düzenleneceğini belirten Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu, bu etkinlikle Siirt’in önemli bir kültürünün yaşatıldığını söyledi. Babaoğlu, "7 Siirt dernek ve vakıf tarafından düzenlenecek olan ve Siirt Valiliğimizin de destek verdiği festival, 2 Eylül 2018 pazar günü saat 12.00’de Yalova Çiftlikköy sahil sahilinde düzenlenecek. Bu yıl 3’üncü Yumurta festivaline Türkiye’ye dağılan tüm Siirtlileri davet ediyoruz. Yoğun bir katılım bekliyoruz" dedi.

SİİRT/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN