Adalet Bakanı Bozdağ Sinop’ta balıkçı esnafını ziyaret etti

Adalet Bakanı Bozdağ Sinop’ta balıkçı esnafını ziyaret etti

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisi tarafından düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak üzere geldiği Sinop’ta, balıkçıları ve esnafı ziyaret etti

Boyabat ilçesinde partisi tarafından düzenlenen halk buluşmasının arından karayoluyla Sinop’a gelen Bakan Bozdağ, Sinop Valisi Hasan İpek, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Başsavcı Duygu Bayar ve bazı bazı bürokratlar ile öğle yemeği yedi. Ardından kent merkezi Tersane mevkisine geçen Bozdağ, buradaki balıkçı esnafını ziyaret etti. Balıkçı tezgahlarını gezen Bakan Bozdağ, bir balıkçıda eline 4 kiloluk deniz levreğini aldı. Bozdağ, fiyatlar hakkında da balıkçılardan bilgi aldı. Sinop’ta taze balığın bir ayrıcalık olduğunu belirten Bozdağ, "Canlı balık Sinop’ta. Denizden geliyor, hemen anında vatandaşlara taze taze sonuluyor. Bayat değil, koku yok" dedi.Bakan Bozdağ, balıkçılarla hatıra fotoğrafta çektirdi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, esnaf ziyaretleri ardından Sinop Valiliğini ve Sinop Adliyesini de ziyaret etti.

SİNOP/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN