“Çizimlerle 40 Hadis” ödül töreni

“Çizimlerle 40 Hadis” ödül töreni

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından ortaokullarda organize edilen “Çizimlerle 40 Hadis” adlı yarışmanın il ödül töreni gerçekleştirdi

Sinop il genelinde Medeniyet ve Değerler Kulübü kapsamında yaklaşık 100 eser yarışmaya başvuru yaptı. Ödül töreni Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda yapıldı.Programa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tamer Yurtseven, Sinop Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak ile okul müdürleri ve öğretmenler de katıldı. Dereceye giren ilk üç öğrenciye tam yarım ve çeyrek altın hediye edildi.Konuyla ilgili açıklama yapan TÜGVA Sinop Temsilciliği Ortaokul Koordinatörü Eyüp Aksel, “Bu mübarek Ramazan ayında öğrencilerimizin Peygamber Efendimizin hadiselerini hayallerinde canlandırıp resme dökmeleri hadisleri yaşayıp anlamları bizleri çok mutlu etti. Yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini tebrik ediyorum. İnşallah Sinop’tan seçilen eserler Türkiye finalinde de ödüle layık görülecektir” dedi.

SİNOP/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN