"Çocuk parklarına kamera konulsun" kampanyasına Sinoplu vatandaşlardan destek

"Çocuk parklarına kamera konulsun" kampanyasına Sinoplu vatandaşlardan destek

TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından ortaklaşa başlatılan ’Çocuk Parklarına Güvenlik Kamerası Konulsun’ kampanyasını Sinoplu vatandaşlar da destekledi

Son dönemlerde yaşanan çocuk istismarı olaylarının önüne geçmek amacıyla TGRT Haber ve İHA tarafından başlatılan "Çocuk Parklarına Güvenlik Kamerası Konulsun" kampanyasına Sinoplu vatandaşlar da destek verdi. Şehir halkı, çocuk güvenliği ve toplum huzuru için çocuk parklarında kamera konulmasının yerinde bir adım olacağını belirtti.Parklara çocuklarını getiren vatandaşlar, "Parklara çocuklarımızın güvenliği açısından kamera uygulaması gayet yerinde olacaktır. Güzel bir uygulama olduğunuz düşünüyoruz. Son zamanlardaki çocuk istismarlarını duydukça güvenlik kameralarının olması çok çok yerinde olacaktır" dedi.

SİNOP/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN