Minik ayaklar üşümeyecek

Minik ayaklar üşümeyecek

Sinop’ta, Kızılay’ın başlattığı “Minik Ayaklar Üşümesin Projesi” kapsamında toplanan çoraplar, kırsaldaki çocukların ayaklarını ısıtacak

Sinop’un Merkez okullarında Kızılay’ın başlattığı “Minik Ayaklar Üşümesin Projesi” kapsamında uzak köylerdeki öğrencilere dağıtılmaya hazır çoraplar Kızılay’a teslim edildi. Kızılay sayesinde toplanan çoraplar uzak köylerdeki öğrencilere gidecek.Kızılay Kadın Kolları Başkanı Kadriye Gündoğdu yaptığı açıklamada, ”Kızılay olarak Ayaklar Üşümesin kampanyasını başlattık. Ana okulları ilköğretim okulları ve Orman İşletme bize destek verdiler. Bu desteklerinden dolayı bize destek veren her kuruma her kişiye teşekkür ediyorum. Ayrıca çorap hediye eden 100 kişiye Orman İşletme Müdürlüğü Fidan hediye edecek” dedi.

SİNOP/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN