Taşmanlı Göleti dolmaya başladı

Taşmanlı Göleti dolmaya başladı

Sinop’un Taşmanlı köyünde bulunan ve vana arızasından dolayı kuruyan Taşmanlı Göleti’nde arıza giderildi ve yağan yağmurla birlikte gölet su dolmaya başladı

Vana arızası sonrası su seviyesinin iyice azaldığı Taşmanlı Göleti’nde balıklar telef olmuştu. Sazanlar ve yayınlar akıntıya karşı yüzerek hayatta kalabilmek için mücadele vermişlerdi. Özellikle büyük sazan balıklarının balçığa saplanarak yüzemediği ve can çekiştiği görülmüştü.Sinop’ta kış ayının gelmesi ve yağmurun artmasıyla, Taşmanlı Göleti dolmaya başladı. Taşmanlı Muhtarı Engin Dinç konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Geçtiğimiz günlerde vana yapıldı. Biz de yağmur suları ile birlikte barajın dolmasını bekliyoruz. Fakat ne zaman dolar bilmiyoruz. Balıklarla ilgili son durum olarak hala hayattalar. Bir sorun yok" dedi.

SİNOP/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN