Cizre’de Kur’an kursu mezunlarına sertifikaları verildi

Cizre’de Kur’an kursu mezunlarına sertifikaları verildi

Şırnak’ın Cizre İlçe Belediyesi Sıtiyazin Kadın Kültür Merkezi ile Bırca Belek Kültür Sanat Ve Kalkındırma Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği yaz Kur’an kursundan mezun olan öğrencilere sertifikaları törenle dağıtıldı

Cizre Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Sıtiyazin Kadın Kültür Merkezi ile Bırca Belek Kültür Sanat Ve Kalkındırma Derneği’nin ortaklaşa açmış olduğu yaz Kuran Kursundan Mezun olan öğrencilere sertifikaları verildi. Sıtiyazin Kadın Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen sertifika dağıtım töreni, mevlit okunmasıyla başladı. Programda, ilahiler de seslendirildi. Sertifikasını alan Bedia Atan, “Bizlere bu kurs imkanını sunan başta Cizre Belediye Başkanı Ahmet Adanur’a Cizre Müftümüze ve Kadın Kültür Merkezi çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

ŞIRNAK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN