Cizre’de ‘Pembe aslında siyahtır’ oyunu ilgi gördü

Cizre’de ‘Pembe aslında siyahtır’ oyunu ilgi gördü

Şırnak’ın Cizre Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğünün uyuşturucuya karşı birlikte gerçekleştirdiği tiyatro gösterimi öğrencilerden yoğun ilgi gördü

Cizre Kaymakamlığı konferans salonunda gerçekleşen gösteride, İstanbul Tiyatro Balans tarafından “Pembe aslında siyahtır” adlı tiyatro oyunu sergilendi. Cizreli öğrenciler oyuna yoğun ilgi gösterdi. Uyuşturucuya karşı gösterimi yapılan tiyatro ekibinde yer alan oyuncu Ömür Akkan, “Amacımız ve hedefimiz bir tanede olsa gencimizi kurtarmak. Bunu becerebilirsek ne mutlu bize. 2 gündür uyuşturucunun ne kadar kötü bir zehir olduğunu anlatmak için Cizre’deyiz. Burada tiyatroyu anlatırken zengin fakir ayrımı yapmadan sorunsuz ailelerin çocukların üzerindeki psikolojik durumlarından çocuklarının bu zehire bulaşması ve sonucunun ölüm olduğunu anlatıp ve kurtuluşunun olmadığını anlatmaktır” dedi.

ŞIRNAK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN