Horoza kafa tutan keklik

Horoza kafa tutan keklik

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde bir vatandaşın evinde beslediği keklik ile horozun kavga etmesi görenleri şaşkına çevirdi

Horoza kafa tutan keklik, hayvanı kaçırana kadar mücadelesinden vazgeçmedi.Beytüşşebap ilçesine bağlı Akçayol köyünde yaşayan Mehmet Şirin Varol isimli vatandaş aylardır beslediği kekliği dışarı çıkardığında diğer hayvanlara saldırdığını gördü. Keklik her dışarı çıktığında tavuk ve horozlarla kavgaya tutuştu. Kekliğin tavuk ve horozlarla kavga ettiğini gören Varol, o anları cep telefonuyla saniye saniye kaydetti. Dışarı çıktığında horoza kafa tutan keklik kavgadan galip geldi. Kekliğin ısrarla saldırdığı horoz bir süre dayandıktan sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı.Olayı cep telefonuna çeken Mehmet Şirin Varol, "Geçen yıl pancara gittiğimiz yaylada bir yumurta gördüm, o yumurtayı eve getirip tavukların altına bıraktım. Bir süre sonra o yumurtadan keklik çıktı. Keklik tavuklardan ayrı yaşamaya çalıştı. Yaklaşık bir oldu. Böyle sakin tavırları vardı ama horozları görünce kavga ediyor. Bize de saldırıyor. Kaç defa doğaya salmamıza rağmen gidip akşam tekrar geliyor. Telefonla çekim yaparken paylaşım yaptım herkes paylaşarak beğendi" dedi.

ŞIRNAK/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN