Şehiriçi asfaltlama çalışmalarına start verildi

Şehiriçi asfaltlama çalışmalarına start verildi

Çalışma sezonunun başlamasıyla birlikte, Şırnak Belediye Başkanlığı tarafından tespit edilen ve daha önce çamurdan geçilmeyen yollar asfaltla buluşturularak, vatandaşların hizmetine sunulmak üzere startı verildi

Asfaltlama çalışmaları kapsamında başlatılan yol yapım çalışmalarına, merkez Yeşilyurt Mahallesine bağlı Afet Konutlarından başlandı. Asfaltlama öncesi alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Afet Konutlarında, yol düzenleme çalışmalarının bitmesiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına geçildi. Afet Konutlarında asfaltlama çalışmalarına başlanırken, Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, çalışmaları denetlemek üzere incelemelerde bulundu. Yetkililerden asfalt çalışmalarına ilişkin bilgi alan Başkan Bedirhanoğlu, daha sonra asfalt serim aracının dümenine geçerek, ilk asfalt dökümünü gerçekleştirdi. Yol yapım çalışmaları sırasında hazır bulunan mahalle sakinleri, yıllardan beri devam eden ulaşım sorununu çözdüğü için Başkan Bedirhanoğlu’na teşekkür ederek, memnuniyetlerini ifade etti.Asfaltsız tek bir mahalle kalmayacak sloganıyla şehrin dört bir noktasında çalışmalarını yürüten Belediye Başkanlığı, planlama çerçevesinde sırasıyla diğer tüm mahallelere de geçerek, şehri daha güzel ve modern yollarla buluşturmayı hedefliyor.

ŞIRNAK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN