Silopi Belediyesinden Kadınlar Günü kutlamaları

Silopi Belediyesinden Kadınlar Günü kutlamaları

Şırnak’ın Silopi Belediyesine bağlı Kadın Destek Merkezinde görevli kadınlar, ilçe merkezinde birçok kadın girişimci bayan ile bir araya gelerek karanfil verdi

Silopi Belediyesine bağlı Kadın Destek Merkezinde görevli bulunan kadınlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla kaymakamlık, belediye, ilçe emniyet binası ve ilçe merkezinde görevli kadınlara karanfil vererek kadınlar gününü kutladı. Daha sonra tarihi İpekyolu üzerindeki genç girişimci Yunus Ökten tarafından organize edilen künefe ikramına iştirak edildi. Yunus Ökten, Kadın Destek Merkezindeki kadınları, iş yerine davet ederek kadınlara jest yaptı. Antep usulü künefe ile kadınlara künefe ikramında bulunan Genç Girişimci Yunus Ökten, daha sonra kadınlara karanfil dağıttı. Bu durumdan oldukça memnun kalan Belediye Kadın Destek Merkezinde görevli kadınlar, Yunus Ökten’e bütün kadınlar adına teşekkür etti. Program çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu. Programa Belediye Kadın Destek Merkezindeki kurs eğitmenleri ile kursiyerlerin yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Erdoğan’ın Eşi Filiz Erdoğan da katıldı.

ŞIRNAK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN