Silopi Halk Eğitim Merkezinden kurs eğitmenine başarı belgesi

Silopi Halk Eğitim Merkezinden kurs eğitmenine başarı belgesi

Şırnak’ın Silopi ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Bilen “Kamera önü oyunculuk” kursu eğitmeni Mesut Bilişik’e başarı belgesi verdi

Silopi Halk Eğitim Merkezinde açılan 55 kurstan ’Kamera önü oyunculuk’ kursu ile ilçede terörün yarattığı tahribatın sanat ile onarılması ve gençlerin sanatla buluşturulması hedeflenmişti. Silopili yönetmen Mesut Bilişik tarafından hafta içi her gün 6 saat, toplamda ise 344 saat verilen kursta gösterilen çabadan ötürü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Bilen kurs eğitmenine başarı belgesi verdi. Müdür Bilen, “Gençlerin özgüvenini artırarak sanatla buluşturduğu bu başarı belgesini kendisine verdim. İlçemizin bu tür faaliyetlere ihtiyacı var. Bu ve benzer kurslarımız devam ediyor. Gösterdikleri çabalardan dolayı kurs eğitmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.Başarı belgesini alan Mesut Bilişik de bu tür fırsatların her zaman değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

ŞIRNAK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN