Silopi’de abonesiz sayaç toplantısı

Silopi’de abonesiz sayaç toplantısı

Dicle Elektrik Dağıtım yetkilileri, Şırnak’ın Silopi ilçesinde abonesiz sayaç kullanımı hakkında muhtarla toplantı yaptı

Silopi’de bir otelde yapılan toplantıya Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Murat Horoz, İlçe Yöneticisi Ferhat Yılmaz, birim yöneticileri ve merkez ilçe ile köy muhtarları katıldı. İl Müdürü Horoz, köylerdeki elektrik sorunları ile ilgili muhtarların sıkıntılarını dinledi. Görüş alışverişinde bulunulan toplantıda köylerdeki abonesiz ve sayaçsız olarak kullanılan kayıt dışı elektrik kullanımı ele alındı. Bu konuda muhtarlardan destek isteyen Horoz, birim personelleri ile sorunun çözümü için muhtarlar ile istişare yaptı. Horoz, “Biz sayaç deyince canavarmış gibi öcüymüş gibi görüyoruz. Her yatırımımız her işimiz sayaca gelince orda tıkanıyor” dedi.Muhtarların sorun ve taleplerini dinlenilmesinin ardından toplantı sona erdi.

ŞIRNAK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN