Silopi’de yerli incir satışları ilgi görüyor

Silopi’de yerli incir satışları ilgi görüyor

Şırnak’ın Silopi ilçesinde köylüler, yetiştirdikleri incir ve üzüm gibi çeşitli ağaçların meyvelerini kent merkezinde satıyor

Silopi’ye bağlı Görümlü beldesinde yetişen incir ve üzümlere kent merkezinde yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 3’üncü Cadde ve 50’inci cadde üzerinde seyyar tabla üzerinde satış yapan köylüler gördükleri ilgiden oldukça memnunlar. Kilosu 5 TL’den satılan incirlerin şeker tadından olduğunu ifade eden seyyar satıcı Abdurrahman Bilen, kendi yetiştirdikleri meyveleri ilçe merkezinde satışa sunduklarını belirtti.İncir satın alan Agit Göl, “kendi memleketimizin incir ve üzümünü, dışardan getirilen üzüm ve incirden daha güzel ve sağlıklı buluyorum. Burada yetişmiş üzüm ve inciri alıyoruz. Marketten alacağımıza köylerimizden getirilen meyveleri alıyoruz. Fiyatı çok uygun ve tatları çok lezzetlidir” dedi.

ŞIRNAK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN