Şırnak Üniversitesi öğrencileri Defterdarlığı gezdi

Şırnak Üniversitesi öğrencileri Defterdarlığı gezdi

Şırnak Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü öğrencileri ve öğretim görevlileri, Muhasebe Haftası nedeniyle İl Defterdarlığını gezdi

Şırnak Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ferhat Şirin Sökmen, “Öğrenciler derslerde teorik olarak öğrendiği bilgilerin uygulamalarını görerek bilgi sahibi oldular. İl Defterdarı Muğdat Enterili ve bünyelerindeki birim amirlerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kamu kurumları ve Özel Sektörle iletişim halinde olup, ortak çalışmalar yapıyoruz” dedi.İl Defterdarı Muğdat Enterili ise, yapılan ziyaret için çok memnun olduklarını söyledi. Enterili, staj yapacak öğrencilere İl Defterdarlığı bünyesindeki tüm birimlerin her konuda açık olduğunu dile getirdi.

ŞIRNAK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN