Şırnak’ta kaldırım ve refüjler boyandı

Şırnak’ta kaldırım ve refüjler boyandı

Şırnak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda kaldırım ve refüj taşlarını boyama çalışmalarına başladı

Yol, kaldırım ve refüj çalışmasının tamamlandığı güzergahlarda peyzaj çalışmasına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan peyzaj düzenlemesinde, ana cadde ve sokaklarda asfaltlama ve kaldırım yapımının tamamladığı refüj ve kaldırımlar sarı ve beyaz renkler kullanılarak boyanıyor. Sarı ve beyaz renkte boyanan bordür ve kaldırım taşları araç sürücüleri için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların görünümüne canlılık vererek, estetik bir görüntüye kavuşturuyor. Fen İşleri Müdürlüğü boyama ekibi tarafından başlatılan peyzaj çalışması, kentin tüm cadde ve sokaklarında devam edecek.

ŞIRNAK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN