TÜGVA’dan sabah namazı etkinlikleri devam ediyor

TÜGVA’dan sabah namazı etkinlikleri devam ediyor

Türkiye Gençlik Vakfı Şırnak İl Temsilciliği geleneksel olarak düzenlenen ’Gelmeden Kıyamet, Gel Sende Kıyam Et’ sloganıyla başlatılan sabah namazı etkinliğini bu hafta Vali Kamil Acun Külliye Camisi’nde gerçekleştirdi

TÜGVA Şırnak İl Temsilciliği, tarafından başlatılan sabah namazı etkinlikleri devam ediyor. Şırnak İl Temsilcisi Fırat Som, yönetim kurulu ve TÜGVA üyesi gençlerin katılımıyla Vali Kamil Acun Külliye Camisi’nde gerçekleştirilen sabah namazı etkinliğinde cemaate simit ve çay ikramında bulunuldu. Ardından gerçekleştirilen sohbette konuşan TÜGVA Şırnak İl Temsilcisi Fırat Som, “Geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmaktayız. Namazımızı eda ettikten sonra hep beraber sohbet ediyoruz, bizler için de güzel bir kaynaşma ortamı oluyor. Programımıza tüm genç kardeşlerimizi davet ediyoruz. Etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.Vali Kamil Acun Külliye Camii İmamı Guhdar Zeyrek ise ’Günümüzde imanlı bir gençlik’ konusu üzerine bir sohbet gerçekleştirdi.

ŞIRNAK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN