Üniversite öğrencisinden köy okuluna yardım

Üniversite öğrencisinden köy okuluna yardım

Şırnak’ın Silopi ilçesi Irak sınırına sıfır noktadaki Beşiktaş köyünde okuyan öğrencilere üniversite öğrencisi Adem Çakmakçı kırtasiye ve spor malzemesi yardımında bulundu

Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü öğrencisi Adem Çakmakçı, sınırın sıfır noktasına bulunan Beşiktaş köyünde okuyan öğrencilere kırtasiye ve spor malzemesi yardımı yaptı. Çakmakçı kendi imkanları ile kırtasiye ve spor malzemelerini Beşiktaş köyünde okuyan öğrencilere ulaştırdı. Malzemeler, Beşiktaş İlkokulunda okulda okuyan 11 ilkokul öğrencisi ve Beşiktaş köyünde yaşayan 24 ortaokul öğrencisine dağıtan Çakmakçı daha sonra çocuklar okul bahçesinde basketbol oynadı. Öğrenciler yapılan yardımlardan dolayı teşekkür etti.Adem Çakmakçı’yı internet üzerinden yaptıkları yardımlar sayesinde tanıdığını ve bu şekilde kendisi ile irtibata geçtiğini belirten Beşiktaş İlkokulu Müdürü Abdullah Erdoğan, “Bugün öğrencilerimiz ayrı bir sevinç yaşadılar. Kırtasiye malzemeleri onları çok mutlu etti. Eğitimleri için destek sağlayacak. Teşekkür ediyoruz” dedi.Adem Çakmakçı ise, “Öğrencilere bazı spor aktiviteleri yapmaları için yardımda bulundum. Eğitim malzemeleri getirdim. Öğretmenimiz sayesinde ulaştık. Allah’ın izni ile yardımlarımız devam edecek. Üniversite öğrencisiyim. Bu tür projeleri yapıyorum. İhtiyaçları gidermeye çalışıyorum. Kendim ve arkadaşlarımın desteği ile bu tür yardımları gerçekleştiriyorum” diye konuştu.

ŞIRNAK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN